Af Redaktionen

Bardhec Bytyqi er ny mand i Esbjerg fB, idet den 25-årige offensivspiller har underskrevet en kontrakt på tre år frem til udgangen af 2024. Han kommer til fra Jammerbugt FC.

Årets første tilgang på spillersiden er en realitet, idet Esbjerg fB har lavet en aftale frem til d. 31. december 2024 med offensivspilleren Bardhec Bytyqi. Han har senest spillet for Jammerbugt FC i NordicBet Ligaen, og støder til truppen medio januar, når cheftræner Roland Vrabec kalder til samling.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fortæller om baggrunden for at tilføje 25-årige Bytyqi, der er født og opvokset i Danmark, men har albanske rødder:

– Med Bardhec Bytyqi får vi en dygtig fodboldspiller med en god personlighed ind i truppen, og det glæder vi os til. Fra at have været en spiller med fokus på det defensive, så har han udviklet sig gennem årene til at være en trussel i offensiven med kampafgørende aktioner, og det er også sådan, vi ser Bytyqi. Samtidig kommer han med erfaring, som vi tror på, vil komme os til gode.

Hovedpersonen, der har fået sin fodbolduddannelse i AaB, ser frem til at starte i EfB og møde sine nye holdkammerater, fortæller han.

– Jeg er glad og stolt over at have fået muligheden for at komme til EfB, som er en stor klub med en flot historik. Som spiller er jeg offensiv og dynamisk, og jeg håber, jeg kan bidrage med både mål og assists til mine holdkammerater, så vi sammen kan vinde en masse kampe og skabe nogle gode resultater. Men først og fremmest glæder jeg mig bare til at møde drengene og komme i gang, siger Bardhec Bytyqi.

Samtidig siger EfB farvel til Midtbanespiller Dino Halilovic som stopper i Esbjerg fB, og dermed er fri til at finde en anden klub i dette transfervindue.

Esbjerg fB og kroatiske Dino Halilovic stopper samarbejdet således, at midtbanespilleren kan fortsætte sin karriere andetsteds. 23-årige Halilovic kom til EfB i sommer, og nåede otte kampe i blåt og hvidt.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fortæller:

– Dino Halilovic har været et meget positivt bekendtskab med sine fodboldfærdigheder og den indstilling, han hver dag er mødt ind med til både træning og kamp. Da efterårssæsonen var færdigspillet, gjorde vi en status, og nåede i fællesskab frem til, at det vil være bedst for Halilovic’ fortsatte karriere at søge nye græsgange. Vi ønsker Dino alt muligt held og lykke fremover.

Midtbanespilleren har nydt sit ophold i EfB, men glæder sig også til at starte i en ny klub.

– Det har været en fornøjelse at opleve Esbjerg og spille for EfB, og jeg har fra dag et følt mig hjemme her. Jeg har virkelig mærket, hvor stor en klub det er, og jeg er taknemmelig over at have spillet for de fantastiske fans. Jeg ser nu frem til et nyt kapitel i min karriere, og ønsker alle i EfB det bedste fremover, siger Halilovic