Tekst: Redaktionen   Fotograf: Emil Birk Hartmann

Jakob Fauerby skal spille Alessandro i musicalen DEN SKALDEDE FRISØR – THE MUSICAL og fortsætter dermed næste år makkerskabet med Silas Holst efter deltagelsen i Vild med Dans.

Fredag efter fredag dansede de sig ind i danskernes hjerte, og løb til sidst af med sejren i Vild med Dans på TV2. Men har man ikke fået nok af deres makkerskab, er der godt nyt forude. One and Only Musical Teater kan nemlig afsløre, at Jakob Fauerby bliver en del af castet til musicalen DEN SKALDEDE FRISØR – THE MUSICAL, der har verdenspremiere den 5. marts 2020 i Scandic Falkoner og efterfølgende indtager Musikhuset Aarhus fra den 24. april 2020.

I musicalen kan Jakob Fauerby opleves i rollen som Alessandro og kommer dermed til at spille direkte over for Silas Holst, der allerede er offentliggjort i hovedrollen som Patrick.

Alessandro og Patrick er i musicalen gamle barndomsvenner, der møder hinanden igen til Patricks bryllup. Her slår det pludseligt gnister mellem de to, og Patrick kommer i tvivl om brylluppet…

Silas Holst og Jakob Fauerby glæder sig til at bringe det gode samarbejde fra dansegulvet med ind på teaterscenen.

-Jeg har altid synes, at Jakob er en meget dygtig skuespiller, så det bliver dejligt, at han nu kan lære mig noget. I Vild med Dans har det været mig, der har skullet lære ham alt muligt, men skuespillet er hans metier. Samarbejdet er gået virkelig gnidningsfrit, og vi nyder hinandens selskab. Han er dejligt skæv og kreativ, og vi har sporet os ind på, hvordan vi arbejder bedst sammen. Vi kender hinanden så godt nu, at vi starter et helt andet sted end med en spiller, jeg ikke har mødt før: Der er ikke så meget blufærdighed, der skal graves igennem. Jeg glæder mig! siger Silas Holst.

-Jeg er helt på toppen over, at Silas og jeg får lov til at fortsætte vores samarbejde og venskab! Det er både helt vildt fedt og trygt at kaste sig ud i et nyt, stort projekt sammen med Silas. Vi skal ind og synge sammen til en vildt fed sang, og det er bare fedt, at det ikke slutter med Vild med Dans. Jeg har gennem hele mit arbejdsliv været velsignet af at arbejde sammen med nogle helt vidunderlige mennesker – og der er Silas bestemt en af dem. Det eneste, der er ærgerligt ved Silas, er, at han ikke har humor, men det får vi ekstra tid til at arbejde på nu, griner Jakob Fauerby.