Af Redaktionen

 I weekenden lørdag den 20. og søndag den 21. juni skrues tiden tilbage i Givskud Zoo. Helt til dinosaurernes tidsalder og går tæt på flyveøgler, langhalse og kødædere. Det sker ved eventen Dinosaurernes verden. Hele familien kan glæde sig til underholdning og aktiviteter. Blandt andet kan gæster støbe deres egne dinosaurtænder og male små dinosaurfigurer. Det er muligt at deltage i sjove konkurrencer med fine præmier.

Der vil være underholdende shows både med parkens egen dinosaur Lille-T, som selvfølgelig skal fodres. Og så kan gæster glæde sig til at opleve showet Beat & Brøl i dinosaurland.

Den helt nye safariguide er netop udkommet på CD og USB og kan købes i parken. Tænd for guiden i bilen og hør om dyrene i parken, som du passerer dem på safarirundturen. Hvis du tilkøber bogen Vild med dyr, kan du få et kig ind bag kulisserne i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA og læse om parkens arbejde med dyrene. Kan købes i parkens Billetsalg.

Der er ikke begrænsning på antal gæster i parken, og du skal derfor ikke booke plads før din ankomst.

Husk at der er færre gæster på hverdage og fra middagstid og frem i weekender, så planlæg gerne dit besøg her, hvis du kan for at undgå kø.

Det ses gerne, at du bestiller billet eller årskort på forhånd for at minimere ekspeditionstiden og begrænse fysisk kontakt.