Af Lene Memborg

For tredje år i træk inviteres der til gadefest i Esbjerg, nu på lørdag. Som altid er det TooManyLeftHands, der sætter liv i festen, og i år er de lokale DJ´s Janus Lauvring og Kristian Ladefoged også med på scenen.

Gadefest-konceptet er udviklet af Royal Beer, Faxe Kondi Booster og TooManyLeftHands, og er blevet til i et tæt samarbejde med en række lokale partnere, herunder Rustik – Bar & Natklub, Business Esbjerg, Esbjerg City, Studiebyen Esbjerg og Esbjerg Kommune.

– Gadefest Tour har udviklet sig til en tradition, hvor det ikke længere er os – eller de andre optrædende artister – som er det primære. Vi skaber selvfølgelig rammen, men det er gæsterne selv, der sørger for at skabe en gedigen pop-up gadefest, siger Martin Nick fra TooManyLeftHands.

Derfor er der også plads til flere lokale talenter på scenen, og man skal endelig henvende sig hvis man har mod på at stå på scenen under årets elektroniske brag af en gadefest.

– Den lokale forankring er altafgørende for Gadefest Tour. Derfor sender vi her en åben invitation til lokale producere om at henvende sig, hvis de ønsker spilletid på scenen, fortæller Martin Tang Madsen, Event Manager hos Royal Unibrew, til KomEsbjerg.

Gadefesten starter klokken 17.00 lørdag den 14. september med lørdagsbar, ølbowling, beer-pong og andre sjove gadelege arrangeret af EEU. Pagodens Foodtruck sørger for maden, og fra klokken 23.00 fortsætter festen på Rustik.

Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendig.