Af Redaktionen   Fotos: Steen Jacobsen og Robin Skjoldborg

Eddie Skoller vil være at finde på scenen, når Danmarks Underholdningsorkester til efteråret slår dørene op til deres 50-års jubilæumskoncertudgave af JESUS CHRIST SUPERSTAR. Eddie Skoller indtog rollen som Herodes, da JESUS CHRIST SUPERSTAR havde danmarkspremiere i 1972. Samtidig offentliggøres den britiske skuespiller Cavin Cornwall i rollen som Caiaphas, som han for nylig modtog prisen for Bedste Mandlige Birolle ved Black British Theatre Awards. Til efteråret er de begge at finde på scenen, når jubilæumskoncerten har premiere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene den 26. september og efterfølgende tager på turné rundt i landet.

Billetsalget er gået strygende, hvilket får Danmarks Underholdningsorkester til at åbne op for yderligere to koncerter i hhv. København og Aalborg.

Allerede offentliggjorte Allan Mortensen stod på scenen som Judas, da JESUS CHRIST SUPERSTAR havde danmarkspremiere i 1972. Nu får han selskab af endnu et velkendt ansigt fra dengang, da Eddie Skoller er special guest, når Danmarks Underholdningsorkester slår tonen an til deres storslåede 50-års jubilæumskoncertudgave af rockmusicalen. Eddie Skoller kommer til at introducere JESUS CHRIST SUPERSTAR og vil gennem en personlig skildring indføre publikum i det dramatiske handlingsforløb om Jesu sidste tid, set fra Judas’ perspektiv.

Eddie Skoller glæder sig til 50-års jubilæet.
Foto: Robin Skjoldborg

Eddie Skoller udtaler: -Jeg glæder mig enormt meget til at være med til at fejre 50-års jubilæet for JESUS CHRIST SUPERSTAR sammen med Danmarks Underholdningsorkester. Det er en historie og nogle sange, der står mig meget nært, så det er kæmpe stort for mig at få lov til at være med igen som special guest.

Foto: Steen Jacobsen

Direktør for Danmarks Underholdningsorkester, Andreas Vetö, udtaler: – Jeg er utroligt glad for at Eddie Skoller vil være en del af fejringen, når vi til efteråret hylder et af de største musical-rockalbum nogensinde. Samtidig er jeg glad for, at vi i dag kan åbne for yderligere to koncerter, så endnu flere kan opleve den fantastiske jubilæumskoncert, vi har stablet på benene med nogle af landets dygtigste sangere i front for orkestret.

Foruden Eddie Skoller kan Danmarks Underholdningsorkester offentliggøre, at britiske Cavin Cornwall skal synge rollen som ypperstepræsten Caiaphas. Cavin Cornwall modtog for nylig prisen for Bedste Mandlige Birolle ved Black British Theatre Awards for at have spillet samme rolle i London. Han har desuden medvirket i bl.a. Star Wars-filmene The Force Awakens og The Last Jedi.

Det er gået rigtig godt med billetsalget til koncerterne med blandt andre Erann DD, Fallulah og Christoffer Brodersen i spidsen.

Derfor åbnes der op for to nye koncerter: En eftermiddags koncert i Aalborg den 25. oktober samt en ekstra koncert på Det Kongelige Teaters Gamle Scene søndag den 1. november kl. 16.00.