Af Sabina Schmidt

Det gik vildt for sig natten mellem lørdag og søndag. På Industrivej kl. 01.35 fik en patruljevogn øje på en hvid Wolkswagen Transporter med tyske nummerplader. Da politiet forsøgte at skabe kontakt til føreren af bilen, stak de af. Dette blev starten på en hektisk biljagt fra Industrivej på Ringvej mod Skærbæk med 100 km/t. Politiet fik skaffet assistance af endnu en patruljevogn. Da føreren pludselig drejede af mod Rømø.

Den ene af patruljebilerne var fortsat lige bag ved varebilen, der fortsatte ned på stranden ved Lakolk. To unge mænd på 17 og 18 år sprang pludselig ud af bilen og forsøgte at stikke af. Politiet fik dog hurtigt indhentet den ene imens den anden forsøgte at skjule sig i klitterne. Da hundebilen ankom til stedet valgte den unge mand selv at træde frem.

De to unge mænd er begge fra lokalområdet i Ribe og vil nu blive sigtet for kørsel i et uregistreret køretøj. De kan også se frem til en bunke af sigtelser af trafikforseelser, da de blandt andet kørte over for rødt lys.

Hvem af mændene, der kørte bilen, skal politiet nu have fundet ud af – lige så vel – som den anden under biljagten sendte billeder på det sociale medie Snapchat.