Af Redaktionen   Foto: Daria Shevtsova

Det går op og ned for mange brancher i øjeblikket på baggrund af corona-krisen.

Både Farvehandlere og byggemarkeder mærker en markant stigning i salg i forhold til samme tid på sidste år.

Men også de nyeste tal fra det esbjergensiske netportalen Temptations.dk afslører en markant stigning i forbruget af sexnoveller blandt esbjergensere efter nedlukningen af Danmark. Helt præcist har portalen oplevet en forøgelse af sexnovelle-læsere fra Esbjerg på 83,65 % i perioden efter lockdown.

Den forøgede hjemmetid bliver ikke kun brugt på uskyldige ting som at lave bål i haven, synge fællessang med naboerne samt lave perlebakker i køkkenet med børnene. De mange ekstra timer i hjemmet bruges af en række esbjergensere også på mere frække aktiviteter.

Det afslører i hvert fald de nyeste tal fra Temptations.dk – en portal, hvor danskerne kan få inspiration til et sjovere sexliv. Et segment af denne portal beskæftiger sig med sexnoveller, og netop dette segment har været enormt trafikeret, siden nedlukningen af Danmark trådte i kraft.

-Det har været sjovt at følge udviklingen af den aparte situation i Danmark for os. I perioden efter lockdown har vi flere gange sat ny besøgsrekord. Det har vrimlet med seksuelt nysgerrige esbjergensere stort set alle timer af døgnet – særligt det segment med sexnoveller, hvor vi – blandt Esbjerg-folket – har oplevet en trafikforøgelse på 83,65 %, hvis man sammenligner tal fra perioden efter lockdown med tal fra perioden op til, forklarer Jesper Nørskov Jensen, der er medindehaver af Temptations.dk.

Dog ikke kun esbjergenserne, der bruger mere tid på sexnoveller

Den øgede interesse for sexnoveller efter lockdown gælder ikke blot for esbjergenserne, men for hele Danmarks befolkning, viser firmaets data Google Search Console – et værktøj, hvor man blandt andet kan se det samlede antal søgninger for de søgeord, som man rangerer på, på Google.

I de data fremgår det blandt andet, at der har været flere søgninger på ethvert ord relateret til sexnoveller i perioden efter lockdown sammenlignet med en tilsvarende periode op til.

Særligt markant er det med ordet ’sex noveller’, som over tre gange så mange har tastet ind i søgefeltet på Google, efter Mette Frederiksen valgte at lukke Danmark ned.