Af Jan Poulsen

Corona-pandemien har for alvor sat skub i danskernes sexliv. Nu viser et nyt interaktivt Danmarkskort, hvor i landet, der er mest gang i lagnerne.

Danskerne er vilde med sexlegetøj og interessen for vibratorer, dildoer og glidecreme er kun blevet forstærket under Corona-pandemien. Det oplyser Sinful, der det seneste år har haft en samlet vækst på 38 procent.

-Sexlegetøj er blevet mainstream, og der er ingen tvivl om at de sociale begrænsninger har givet os en åbenbaring. Vi er langt mere nysgerrige og går mere på opdagelse – både alene og sammen med vores partner, fortæller Mathilde Mackowski, medejer af Sinful, der er Nordeuropas største e-handelsvirksomhed med sexlegetøj.

Det er ikke første gang, at sociale fænomener har ændret opfattelsen af sexlegetøj og forandret forbrugernes adfærd positivt. Tidligere har både den amerikanske tv-serie ‘Sex and the City’ og den erotiske bog trilogi ‘Fifty Shades of Grey’ rykket ved vores adfærdsmønstre og løftet salget af sexlegetøj op på et helt nyt niveau.

Hvad gemmer din nabo i natbordsskuffen?
Sinful har analyseret 12 måneders salgsdata og fremstillet et interaktivt sexkort, der afslører alle de frække hemmeligheder om indbyggerne i hele 424 danske byer.

Med sexkortet kan du blandt andet blive klogere på:

 • Hvilken placering din by har på listen over de frækkeste byer i Danmark
 • Hvilken plads din by ligger på inden for flest solgte vibratorer, dildoer, lufttryksvibratorer, ect.
 • Hvilke produkter, der er de mest populære i lige præcis din by

Sexkortet er fremstillet som et ‘heat map’, hvor byernes farve indikerer, hvor meget sexlegetøj der bliver købt i forhold til landsgennemsnittet. De frækkeste byer er markeret med mørkerød, mens de kedeligste områder har fået en mørkeblå farve omkring sig.

Er du nysgerrig på netop din by, så klik da lige på linket nedenfor, hvor du også kan se hvad andre brugere i området køber mest.

Sexkortet 2021

Top 10: Frækkeste byer i Danmark

 1. Nørresundby
 2. Valby
 3. Randers C
 4. Jægerspris
 5. Odense C
 6. Slagelse
 7. Stenlille
 8. Horsens
 9. Aarhus C
 10. Store Heddinge

Om sexkortet

 • Det interaktive sexkort består af 424 byer, som er baseret på knap 410.000 ordrer, der er bestilt via Sinful.dk i perioden fra den 1. maj 2020 til 30. april 2021.
 • Byernes placeringer er fundet ved at udregne, hvor i landet, der er købt mest sexlegetøj i forhold til antallet af indbyggere.
 • For at sikre kundernes anonymitet, er de mindste byer og dem med få ordrer ikke medregnet i undersøgelsen.