Af Redaktionen   Foto: Fotografen Hirtshals

For mange er sommerferie lig med badeferie på stranden eller i swimmingpoolen sydpå. En tur i bølgerne eller på vand rutsche banen kan dog hurtig blive stoppet af en arm eller et ben i gips. Sådan behøver det dog ikke gå. Dansk firma har udviklet en såkaldt “badebeskytter”.

Vendex Cover fra Skagen har sat sig for at afhjælpe problemet med en “badebeskytter” fremstillet i 100% naturgummi og lige til at trække udover gipsen på foden eller armen.

– Især i skolernes sommerferie oplever Vendex Cover et boom i salget af badebeskyttere. Især salget af covers til armen i børne/teenager størrelse hitter i juli måned. -Jeg får især henvendelser fra børnefamilier, hvor familiens yngste medlem er kommet til skade lige før årets hovedferie skal afholdes. Og det skal helst gå stærkt med at få en badebeskytter bestilt, da flyet måske allerede afgår dagen efter uheldet, fortæller Direktør Lars Hedegaard, Vendex Cover.

Findes i flere størrelser 

Badebeskytteren fås også i voksenstørrelse, og her er det især daglige brugere af fx. svømmehallerne, den hitter hos.

– Coveret kan med fordel også anvendes til at trække udover en skinne eller anden forbinding, når man bader. Selv vinterbadere har jeg fået henvendelser fra, fortæller en tydeligvis glad Lars Hedegaard.