Af Redaktionen Foto: Esmark

De seneste år har budt på markant vækst hos Esmark Feriehusudlejning, der har fået flere hundrede nye feriehuse til udlejning på den jyske vestkyst, og meget tyder på, at væksten vil fortsætte i de kommende år.

Derfor gør Esmark nu klar til at opføre et nyt stort lokalkontor i Henne Strand, som er et af de områder, hvor man ser et kæmpe potentiale for fortsat vækst.

-Henne Strand er et populært ferieområde med mange feriehuse, og vi kan se, at de feriehuse, vi har i området i dag, er udlejet vanvittigt godt. Samtidig har vi rigtig mange gæster, som efterspørger flere Esmark-huse i Henne Strand, så vi vil meget gerne have flere huse ind, siger Thomas Sørensen, direktør i Esmark.

-Lige nu er vi som alle andre i branchen ramt af hele situationen med corona, der blandt andet har medført, at man har lukket grænsen til Tyskland. Det betyder meget her og nu, men vi tror samtidig på, at forholdene bliver normale igen, og det ønsker vi også at være på forkant med, siger Thomas Sørensen.

Byggetilladelsen er på plads

Det nye lokalkontor får adresse på Strandvejen, i centrum af Henne Strand, og bygningen opføres i samme stil som Esmarks øvrige lokalkontorer, der er bygget af sten og med stråtag, som man kender det fra de gamle klitgårde på vestkysten.

-Det er en stor investering, vi nu foretager i Henne Strand, men vi tror på området, og vi er kommet for at blive. For os handler det om at skabe de bedst mulige forhold for vores gæster, husejere og medarbejdere, siger Thomas Sørensen.

Esmark har netop modtaget den nødvendige byggetilladelse fra Varde Kommune, og Thomas Sørensen forventer, at byggeriet påbegyndes efter sommerferien.

-Vi er rigtig glade for, at Varde Kommune har givet os mulighed for, at vi nu kan opføre bygningen, og at den kan opføres i mursten og med stråtag. Det betyder meget for os, slutter Thomas Sørensen.

Fakta om Esmark

Esmark oplyser, at virksomheden er Danmarks fjerdestørste feriehusudlejer med cirka 2.700 feriehuse til udlejning i området fra Blåvand i syd til Vester Husby i nord.

Det er fjerde gang inden for de seneste to år, at Esmark åbner et nyt lokalkontor på vestkysten. Senest har Esmark åbnet lokalkontorer i Houstrup, Vejers og Blåvand. Foruden de fire nye lokalkontorer har Esmark lokalkontorer i Bjerregård og Søndervig samt hovedkontor i Hvide Sande.