Af Sabina Schmidt

PitPat er en letvægts aktivitetstracker med revolutionerende teknologi, der hjælper hundeejere med at give deres hund et sundt og sjovt hundeliv.

De fleste hundeejere har en fornemmelse af, hvor aktive deres hunde er. Men de færreste ved præcis, hvad hunden egentlig laver, når den er alene. Lige så få har overblik over, om deres hund dyrker tilstrækkelig motion i forhold til race, vægt og alder, nu er begge dele muligt.

PitPat er designet til hunde, den er lille, vandtæt og med en intelligent letvægts monitor designet i samarbejde mellem dyrlæger og tech-eksperter i Cambridge. Den overvåger, hvor mange timer din hund går, løber, sover og leger hver dag, samt hvor mange meter den bevæger sig i alt.

Men egenskaberne stopper ikke her.

Monitoren er koblet sammen med en app, der analyserer din hunds data og sammenligner med en personlig guideline baseret på din hunds alder, race og vægt. Det har blandt andet gjort PitPat til en prisvindende gadget i UK.

PitPat er mere end en simpel aktivitetsmåler. Appen måler parametre som kalorieforbrænding og søvnrytme, men uddeler også verbale High Fives, når ønskede mål er nået. Endelig optjener du stjerner, hver gang din hund er aktiv. Stjernerne udløser attraktive rabatter hos dyrlægen, hvis den velogmærket optjener nok.