Stine Goya’s efterårskollektion 2019. Kollektionen repræsenter essencen af Goya kvinden i den eklektiske og varierede stil af the Swans, som inkluderede Lee Razdiwill, Marella Agnelli, Babe Paley og Slim Keith, og påklædningen til en enkelt legendarisk nat ved Plaza Hotel i 1966, eller hvordan hver enkelt udtrykte deres ikoniske stile i deres daglige liv igennem 50erne indtil 70erne.

Efterårssæsonen eftergiver et behov for nattetimerne, med looks til alle formål og individer. En enskuldret polkaprikket kjole, fremstillet i sort udbrændt fløjl, fremkalder deres dristige glamour, mens en flydende silkekjole er malet med billeder af the Swans. Dramaet i en skræddersyet frakke og bukser i tætvævet uld gives af gyldne og sorte tern.

Capote’s egen 70er stil former inspiration bag en samling af luksuriøse skjorter; i satin og prints med kontrastsyninger og overdimensionerede kraver og manchetter.
Jakkesættet trækker opmærksomhed på dansegulvet, dets maskuline klassiske former løftes af Goya magenta flæser, tern og en modig turkisgrøn.

I Esbjerg forhandles Stine Goya ved Maria Lahn i Kongensgade.