I 1995 udgav Georg Jensen kollektionen Fusion, som forandrede måden at tænke og designe smykker på. Sammensætningen af håndværk på højeste niveau, ædelmetaller og håndsatte diamanter, har skabt en smuk nyfortolkning af den populære kollektion. Med nye vedhæng, øreringe og armringe i 18 karat guld, hvidguld, rosa guld og diamanter, er Fusion fyldt med uendelige kombinationsmuligheder. Fusion giver plads til at du kan sammensætte smykkerne individuelt, og skabe dit eget unikke udtryk.

Armringen i 18 karat guld og rosa guld er sat sammen om en midter del i hvidguld og diamanter. Tilsammen skaber de en stilfuld armring hvis rene og moderne former fortæller en historie om skandinavisk design, og om håndværk på absolut højeste niveau.

Den oprindelige Fusion kollektion er baseret på en ring designet af Nina Koppel i 1987 – et design som hun senere førte videre til hendes Fusion-ring. Den lancerede en helt ny tænkemåde i moderne smykkekunst. Det der gjorde Fusion-ringen til noget særligt, var bærerens mulighed for at designe den efter egen smag – rødguld, guld, hvidguld og med eller uden diamanter. Dette var et afsæt for moderne smykkekunst, fordi det opfordrede bæreren til at spille en mere aktiv rolle i deres smykkes design.

Nina Koppel studerede tekstildesign ved Kunsthåndværkerskolen. Hun afsluttede sin uddannelse i 1966 og startede samme år sit eget værksted. I 1980’erne startede hun sit samarbejde med Georg Jensen, og hendes indledende designs var koncentreret omkring sølvsmykker.
Nina Koppel var kendt for sin evne til at kombinere det enkle med det mystiske på en smuk og overraskende måde. Hendes designs er intelligente, f.eks. passer hver enkelt del i Fusion-ringen perfekt sammen med de andre. Hendes talent er heller ikke opstået ud af den blå luft – hendes far var den anerkendte sølvsmed og Georg Jensens langvarige samarbejdspartner, Henning Koppel.