Af Redaktionen   Foto Esbjerg Kunstmuseum

Torsdag d. 19. august kl. 16 – 20 inviterer vi indenfor til gratis fyraftensrundvisninger i særudstillingen Wunderkammer 3 – DNArt.

Udstillingsintroduktionerne varer cirka 45 minutter og byder både på forunderlige fakta, oplæg til samtale, mulighed for at stille spørgsmål og tid til selv at gå på opdagelse.

Udstillingen er blevet til i samarbejde med DNA-forskerne Martin Sikora og Eske Willerslev. Her træder man ind i en anderledes verden – et forunderligt rum mellem udstilling og laboratorium, kunst og videnskab, fortid og fremtid, virkelighed og fantasi. Oplev blandt andet en skulptur, der er en krydsning mellem en blæksprutte og celler fra en menneskelever, og portrætter, som er skabt på baggrund af DNA fra tyggegummi og cigaretskod, fundet på gaden.

Der starter en rundvisning kl. 16, kl. 17, kl. 18 og kl. 19. Tilmelding er nødvendig på

boe@eskum.dk. Skriv hvilket starttidspunkt, du ønsker samt hvor mange, du tilmelder.

Max 15 personer pr. introduktion. Museet byder desuden på en forfriskning.

Tirsdag d. 17. august kl. 9.00 – 16.00 rykker vi ud med et værksted til Børnedagen på Torvet.

Her går vi helt i grønt og opfordrer alle børn til at sætte deres aftryk, lade sig inspirere, eksperimentere og slippe kreativiteten løs. Vi medbringer bl.a. pastamaskiner, tørresnor og masser af gul og blå maling.

Onsdag d. 18. august kl. 10 – 16 er der traditionen tro fri entré til museet.

Oplev særudstillingen Wunderkammer 3 – DNArt eller (gen)besøg udstillingerne Mortensen med flere og KONTRAPUNKT, hvor vidt forskellige værker fra museets fine samling er sat i spil. Som altid er der også adgang til de åbne magasiner, duftinstallationen og det æstetiske laboratorium.