Af Redaktionen

Den sommerpakke, som et flertal i Folketinget har vedtaget, betyder flere ændringer på priser i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, så det bliver meget billigere at besøge parken fra i dag lørdag den 27. juni til og med søndag den 9. august 2020.

Sommerpakken betyder, at der i perioden vil være halv pris på endagsbilletter i parken.
Det vil sige, at prisen for en dagsbillet for voksne frem til og med uge 32 vil være DKK 110,- ved køb i parken og DKK 105,- ved billetkøb online via givskudzoo.dk. 
Billetprisen for børn (3-11 år) vil i parken være DKK 60,- og køber man billet online inden besøget, koster det DKK 55,-.
Som altid kommer børn under tre år gratis ind i parken. 

På Go’morgen Zoo er prisen ligeledes reduceret. Fra lørdag den 27. august til og med søndag den 9. august 2020 er prisen for rundturen bag kulisserne DKK180,- for voksne og DKK 85,- for børn (3-11 år).  Børn under tre år kommer på turen uden beregning.
Har du allerede booket Go’morgen Zoo til normal pris, får du automatisk refunderet 50 procent af prisen for en dagsbillet, svarende til 110,- for voksne og 60,- for børn. Har du spørgsmål, skal du kontakte os på formidling@givskudzoo.dk

Ifølge sommerpakken kan den nedsatte pris på entrébilletter ikke kombineres med andre rabatter. Det vil sige, at man for eksempel ikke kan bruge et årskort eller sæsonkort fra en anden attraktion til at få yderligere rabat på prisen i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.
Billetter, der er købt med rabat forlods, kan ikke refunderes. 
Folketingets sommerpakke giver kun rabat på dagsbilletter, og der er således ikke rabat ved arrangementet Sov på savannen, som strækker sig over to dage.
Der er heller ikke rabat på køb af årskort. 
Som altid er det muligt at opgradere sin dagsbillet til årskort ved henvendelse i parkens Billetsalg. Man kan også gøre det online via www.givskudzoo.dk senest dagen efter sit besøg i parken ved at benytte rabatkoden på bonen.