Af Redaktionen Foto: PR

Den 23. april inviterer Hanstholm Køkken esbjergenserne på østerssmagning. Butikken i Karéen Englandsgade vil øge fokus på det gode håndværk og naturlige råvarer i køkkenet.

Lørdag den 23. april slår Hanstholm Køkken i hjertet af Esbjerg dørene op til et festligt østersevent for alle interesserede. Eventet skal sætte fokus på værdien af det gode, naturinspirerede køkkenhåndværk og smagen af Thy. Food Studio, som er førende inden for gastronomiske oplevelser i Danmark, gæster butikken på dagen og tilbereder friske østers akkompagneret af et glas mousserende vin.

– Lige nu er Limfjordsøsters i sæson, og det ser vi som en fin anledning til at forkæle byens indbyggere med lidt godt til ganen. Esbjergenserne er meget kvalitetsbevidste, og jeg håber, at mange har lyst til at slå vejen forbi butikken og lade sig inspirere af de rå og naturinspirerede køkkendesign i butikken, siger Thomas Christiansen, der er butikschef hos Hanstholm Køkken i Esbjerg.

En hyldest til den rå natur

Hanstholm Køkken har mere end 50 års erfaring med dansk high end snedkerhåndværk, og butikken i Esbjerg har eksisteret i to år.

– Der er for alvor igen begyndt at komme liv i Esbjergs bymidte nu, hvor coronapandemien ikke længere er samfundskritisk i Danmark, og det vil vi gerne være med til at fejre med et event, der er i tråd med esbjergensernes værdier, siger Thomas Christiansen og uddyber:

Esbjerg er kendt for den rå natur i form af Vesterhavet, klitlandskab og diger, og ligesom esbjergenserne værdsætter og hylder Hanstholm Køkken naturens råvarer, som bliver udnyttet og forfinet i vores snedkeri.   

Sæsonens køkkendesigns fremvises

Til østerseventet den 23. april fremviser Hanstholm Køkken i Esbjerg butikkens køkkendesigns for 2022 under temaerne ’Smagen af Thy’ og ’Det gode håndværk’.

Sæsonens køkkendesigns er stærkt inspireret af den rå og fascinerende natur, som altid er i sæson. Designene skal sætte spot på værdien i det gode og naturlige håndværk og den effekt, som eksklusivt kvalitetshåndværk har i hjemmets hjerterum – køkkenet, fortæller Thomas Christiansen.

Hanstholm Køkken hylder naturlige råvarer i køkkendesign såvel som gastronomi, og sæsonens østers har den seneste tid haft optimale vækstbetingelser i Limfjordens kølige temperaturer, lave saltindhold og med rigelige mængder føde.

Praktisk information

Hanstholm Køkken på Karéen Englandsgade 17 i Esbjerg holder åbent hus i weekenden lørdag den 23. april fra klokken 10 til 14.