Af Redaktionen

Som følge af corona virus efterspørger rejselystne danskere i stigende grad tryghed, når de booker ferie. Derfor tilbyder DanCenter, nu en særlig annulleringsgaranti på bookinger i 2021.

Landets sommerhuse er i høj kurs blandt danskerne, som den seneste tid har fået øjnene op for den trygge ferieform. Mange er dog betænkelige ved at booke næste års ferie, og det skyldes i særdeleshed corona, som har fået rejselystne danskere til i højere grad at efterspørge sikkerhed og tryghed. Det mærker man blandt andet hos en af landets førende feriehusudlejere, DanCenter, som nu imødekommer tendensen med en særlig annulleringsgaranti, der skal sikre en øget forbrugerbeskyttelse:

Vores gæster kan trygt og sikkert bestille næste års ferie hos os allerede nu. I øjeblikket tilbyder vi nemlig en attraktiv afbestillingsservice, som sikrer, at man kan annullere sin ferie og få pengene retur, hvis der skulle blive behov for det, fortæller Kim Holmsted, som er adm. direktør hos DanCenter og formand i Feriehusudlejernes Brancheforening.

Fra den 15. november kan alle bookinger af ophold i 2021 foretaget direkte hos DanCenter og søsterselskabet Danland gratis annulleres senest 45 dage før ankomst. Opholdene skal være bestilt inden den 30. november 2020.

Stor efterspørgsel i 2021

Den nye annulleringsgaranti kommer i kølvandet på en sommer og et efterår, hvor DanCenter i flere uger måtte melde alt udsolgt. Interessen for feriehuse ser ud til at fortsætte ind i 2021, og garantiordningen kan således skabe tryghed hos de danskere, som gerne vil sikre sig et feriehus i sommerferien næste år:

Det er naturligvis foreståligt, at danskerne i øjeblikket er ekstra opmærksomme på både sikkerhed og afbestillingsmuligheder i forbindelse med deres feriebookinger. Vi håber, at vores nye annulleringsgaranti kan give vores gæster tryghed, så de med ro i sindet kan sikre sig et af landets eftertragtede sommerhuse i god tid, slutter Kim Holmsted.