Af Lene Memborg

Er du iværksætter så går det lige om lidt løs for et nyt hold af innovative iværksættere, der ønsker et boost til deres virksomhed. Boost Esbjerg tilbyder et gratis forretnings udviklings forløb for lokale iværksættere, der ønsker sparring til videreudvikling af forretningen.

Og det er netop i forbindelse med iværksætter ugen der, afholdes et kick off arrangement på Aalborg Universitet Esbjerg, hvor interesserede iværksættere kan blive meget klogere på forløbet og hvor tidligere Boost-deltagere deler ud af egne erfaringer.

Desuden vil der være helt nye muligheder, da Boost Esbjerg for nylig er blevet en del af det i forvejen etablerede initiativ Next Step Challenge, hvor erfarne forretningsudviklere og tilknyttede mentorer fra det etablerede erhvervsliv, vil give inspiration, sparring og netværk som støtte til de nye, ambitiøse virksomheder.

-Vi håber at rigtig mange iværksættere vil møde op på dagen og få en snak med forretningsudviklere, mentorer og interessenter omkring mulighederne for sparring til vækst og udvikling. Det er for os meget vigtigt at supportere de helt tidlige spirer og forhåbentlig skabe en underskov af iværksættere, som senere kan accelerere og skabe vækst for vores lokale erhvervsliv, fortæller Lisbeth Valther, CEO i Boost Esbjerg og Next Step Challenge.

Så har du en ny forretningsidé? Eller er du allerede i gang men mangler sparring så kom med til en spændende eftermiddag 19. november 2019 kl. 15.00 på Aalborg Universitet – Esbjerg Campus, Niels Bohrsvej 8, DK-6700 Esbjerg eller se mere på boostesbjerg.dk

Tilmelding til eventet, senest den 15/11 på kontakt@boostesbjerg.dk