Af Redaktionen

Langkjær Entertainment kan i dag meddele, at skandinavienspremieren på THE BODYGUARD – THE MUSICAL flyttes fra september til den 4. november i Musikhuset Esbjerg.

THE BODYGUARD – THE MUSICAL var planlagt til at få skandinavienspremiere den 17. september i Tivolis Koncertsal i København. Forestillingen har allerede solgt over 65.000 billetter og bliver én af den kommende sæsons helt store publikumssucceser. Musicalen er Langkjær Entertainments mest ambitiøse forestilling til dato, og denne tids usikkerheder – der generelt foreligger omkring gennemførsler af store arrangementer – samt det faktum, at det er en prioritering at skabe en god og tryg oplevelse for alle, betyder at Langkjær Entertainment i dag har valgt at udskyde premieren til 4. november. Forestillingen får dermed skandinavienspremiere i Musikhuset Esbjerg og skal derefter rundt i landet til Vejle, Viborg, Aalborg, Herning og Holstebro inden den får københavnerpremiere i Tivolis Koncertsal 21. januar 2021.

Forestillingens producent Thomas Langkjær udtaler:
– Vi har gennem de seneste 12 måneder arbejdet hårdt på at planlægge og forberede forestillingen, som bliver den største og mest ambitiøse forestilling, vi nogensinde har produceret. Vi glæder os utrolig meget til at præsentere den for publikum og give dem en helt særlig oplevelse. Jeg er derfor enormt glad og taknemmelig for, at det er lykkedes at sikre alle skuespillere samt Tivolis Koncertsal i den nye spilleperiode i Tivoli.

Alle der har købt billet bliver kontaktet direkte af Ticketmaster i dag med yderligere information. Thomas Langkjær fortsætter:
Vi har modtaget mange henvendelser fra billetkøbere, som udtrykker bekymring, og hvoraf mange også kommer langvejsfra og har hotelophold og transport at medregne. Ved at udskyde spilleperioden, håber vi at vores gæster får ro i maven og mulighed for at planlægge både rejse og ophold i forbindelse med forestillingen. I fald at man ikke ønsker en erstatningsbillet vil det også være muligt at få billetten refunderet. Vi håber dog meget på jeres støtte og opbakning i denne meget svære situation.

Handlingen
THE BODYGUARD – THE MUSICAL er en spektakulær hyldest til Whitney Houstons fantastiske sange og indeholder ikke kun filmens megahits: ”I Will Always Love You”, ”Run to You”, ”Queen of the Night”, ”I Have Nothing” og ”I’m Every Woman”, men flere end 20 af Whitney Houstons allerstørste hits inkl. ”Saving All My Love”, ”Greatest Love of All”, ”I Wanna Dance with Somebody”, ”Where Do Broken Hearts Go” og ”One Moment in Time”.

Musicalen genfortæller filmens historie om den tidligere Secret Service-agent Frank Farmer, der bliver ansat som privat bodyguard for den verdensberømte sangstjerne Rachel Marron, for at beskytte hende mod en ukendt stalker, der sender hende dødstrusler. Modstræbende drages Rachel og Frank mod hinanden, men efter en enkelt kærlighedsnat, må Frank erkende, at han ikke både kan elske og beskytte Rachel…

I forestillingen medvirker bl.a. stortalentet Andrea Lykke Oehlenschlæger som Rachel Marron, Johannes Lassen som Frank Farmer, Lea Thiim Harder som Rachels søster Nicki og David Owe som Stalker.