Af Redaktionen

Fanø`s største arrangør af Blokart aktivitet for strandsejlere skyder nu en ny sæsonen i gang! Grundet stor efterspørgsel startes der allerede ud på fredag den 8 maj og lørdag den 9. maj, med et event for alle, hvor også familier med børn kan køre med.

Børn kan køre med i dobbelt sædet.

Sæsonen løber fra maj måned til og med september. Både ældre og unge kommer for at prøve suset ned af Rindby strand, hvor voksne rutinerede kan opnå en fart på 75 km/t.

Man skal dog forud bestiller en tid for at være sikker på at komme til at køre. Påbudt hjelm udleveres og professionel instruktion er nødvendig inden turen starter. Der lægges vægt på høj sikkerhed, så man begynder med at køre i kreds på afmærket bane, derefter kan man køre mere frit. Unge på 8-9 års alderen kan køre selv, afhængig af vægt og vindforhold, og de små kan køre i dobbelt sædet Blokart med forældre. Normalt kører folk en time, men man er selvfølgelig velkommen til at booke to eller flere timer.

Her er det familie race, alle aldre kan være med!

Du er velkommen til at komme og opleve: Sandstrand og oplevelser samt natur i verdensklasse.

Fanø er kvalitetstid i familien, specielt i denne tid. Med plads til samvær og fælles oplevelser på Europas bedste hvide badestrand, er Fanø samtidig et af verdens bedste steder til strandsejlads. Du finder dem på stranden ca. 3 km syd for Rindby, der hvor det afmærkede Buggi område begynder. Professionel instruktion er inkluderet.

I sommerferien 2020 er vi der i uge 28+29+30. Du kan finde alle informationerne på deres hjemmeside på www.fanoeblokart.dk.

Fanø er samtidig et af verdens bedste steder til strandsejlads. Du finder dem på stranden ca. 3 km syd for Rindby. Enestående mulighed for at prøve noget sjovt i dit lokal område.