Af Redaktionen

Du skal have nerver af stål, hvis du i morgen skal med på Wandering Dead 2019 – the tales of the graveyard zombies! Det foregår på Veldtofte Idrætspark fredag 25. oktober klokken 19.00. Her vil idrætsparken være omdannet til et sandt mareridt, når der åbnes op til forbudte kældre, lagre, begravelsespladser og slagterum med levende døde og zombier.

I år er der lavet små justeringer, så de fleste gerne skulle få en god oplevelse. Aldersgrænsen er eksempelvis sat op til 14 år, og i år er det muligt at gå igennem labyrinten i små grupper.

– Så kommer det nemlig ikke til at virke helt så skræmmende, fortæller Jacob Haag event- og aktivitetschef, og fortsætter -sidste år blev eventet skabt i samarbejde med Dystopia Entertainment fra Vejle, men i år er det Sport & Event Park Esbjergs egen eventafdeling, der står bag løjerne.

– Hvor vi sidste år brugte en tidligere renovering til grundlag for eventet, så er vi i år gået mere i den historiske retning for at kunne skabe en mere realistisk tilgang til eventet, fortæller Sanne Rudebeck eventkoordinator og projektleder på “Wandering Dead”.

Der er entre.