Af Redaktionen Foto: Niels Husted

Når Metal Ligaen begynder at nærme sig slutspillet betyder det fyldte haller og klubbernes største omsætning. Det samme er gældende for Esbjerg Energy. Den manglende omsætning for de aflyste kampe og slutspillet betyder at det gør rigtig ondt på klubbens økonomi.

De har siden det blev meldt ud fra myndighedernes forståelige restriktioner vedrørende arrangementer, for at mindske smitten med COVID-19 virusset og efterfølgende Danmarks Ishockey Union og Liga Foreningens beslutning om, at Metal Ligaen, for den indeværende sæson var slut, arbejdet på højtryk for at sikre ishockey i Granly Hockey Arena, i den nye sæson.

De har sidenhen modtaget mange henvendelser fra fans og andre med et brændende hjerte for ishockeyen i Esbjerg og Granly Hockey Arena, om mulige tiltag.

Derfor har de nu også ladet sig inspirere af andre ishockeyklubber både herhjemme og i udlandet med at sælge ’STØTTEBILLETTER’ i samarbejde med ’Yellow Inferno’ og ’All The Stars’.

STØTTEBILLETTER er i virkeligheden en donation til klubben, der skal sikre et fundament for, at de kan få sammensat et stærkt ishockeyhold i Esbjerg Energy, i den kommende sæson.

Hvis vi sammen sælger 5000 støttebilletter á kr. 150 kr., så hjælper du klubben uvurderligt på vej imod en ny sæson i Granly Hockey Arena.  Det er en rigtig svær situation vi alle står i og som den har udviklet sig – men DU kan være med til at hjælpe og gøre en forskel oplyser Adm. Direktør Peder Krogsgaard