Af Redaktionen   Foto: Blue Water

Blue Water Shipping, en af Danmarks største transport- og logistikvirksomheder med knap 2000 ansatte verden over, har den 1. september eksisteret i 50 år, og det skal selvfølgelig fejres i stor stil både for virksomhedens ansatte, men også for og sammen med hjembyen Esbjerg og dens indbyggere.

– Vi har altid været stolte af at være en del af Esbjerg, og derfor er det helt naturligt for os at fejre vores jubilæum sammen med byen, og vi håber at byens borgere – unge og gamle – har lyst til at feste sammen med os. 50-års jubilæet er en meget stor begivenhed for os, og vi er glade og stolte over at kunne præsentere et festprogram med noget for alle aldersgrupper, siger Kurt Skov, Blue Waters 75-årige grundlægger og bestyrelsesformand.

– Det er lagt op til en herlig musikalsk oplevelse, der favner et bredt publikum, og vi vil se frem til at give tusindvis af koncertgæster en flot afslutning på vores jubilæumsdag, siger Søren Nørgaard Thomsen.

– Vi giver festen og skal naturligvis ikke tjene penge på den. Derfor vil indtægter fra billetter og salg af drikkevarer gå til de lokale klubber og foreninger, vi får hjælp af i forbindelse med arrangementet. Så pengene kommer til at gøre gavn for foreningerne og deres medlemmer, siger Søren Nørgaard Thomsen.

Salg af billetter til de mange planlagte arrangementer åbner i starten af august. Hvad det koster Blue Water at fejre virksomhedens 50-års fødselsdag for hele byen ønsker direktøren ikke at oplyse, men han erkender, at en fest med koncerter for hele byen samt en stor fest for omkring 1400 ansatte render op i et betydeligt millionbeløb.