Af Eva Zauner Bredahl.

I en pressemeddelse oplyser DR at der er en ny sæson af “Borgen” på vej. Serien produceres i samarbejde med Netflix, og vil derfor efterfølgende blive tilgængelig på streamingtjenesten.
Når den nye version løber over skærmen, vil man både finde gamle kendinge og nye skuespillere på rolleslisten.

Sidse Babett Knudsen vil endnu en gang være at finde i rollen som Birgitte Nyborg Christensen og Birgitte Hjort Sørensen i rollen som journalist Katrine Fønsmark.
De nye ansigter inkluderer blandt andre Mikkel Boe Følsgaard i rollen som souschefen Asger Holm Kirkegaard, der arbejder tæt sammen med Birgitte Nyborg.

Lucas Lynggaard Tønnesen, der høster stor international opmærksomhed netop nu for sin rolle i ‘The Rain’, skal desuden spille den tidligere statsministers søn, Magnus Nyborg Christensen.
Også Simon Bennebjerg, Johanne Louise Schmidt, Magnus Millang og Özlem Saglanmak vil være at finde i rulleteksterne, når den kommende sæson af Adam Prices serie får premiere i 2022.

I den kommende sæson vil den tidligere statsminister netop være blevet udnævnt som udenrigsminister efter længere tid i oppositionen.
Seerne kommer til at følge hende i en periode, hvor hun bliver truet på sin position i regeringen, mens hun fra Udenrigsministeriet skal forsøge at bevare relationen til Danmarks allierede.