Af Lene Memborg   Foto: Lenette Højland

I Kongensgade er der i øjeblikket ekstra travlhed i nr. 54 for her emmer det allerede af jul og det bliver bedre og bedre for hver dag – hvorfor? Forberedelserne til at vores allesammens julemand ankommer lørdag den 28 november kl.12.15 er i fuld gang!

I den hyggelige julestue vil man kunne møde julemanden og få en god snak med ham, han vil sidde i sin lune stol og fortælle vidt og bredt om julen og ikke mindst om alle hans ting som han har taget med til Esbjerg fra Nordpolen.

I julestuen står den knitrende pejs og der er masser af spændende julepynt fra hele verden. Naturligvis har den rare julemand også et maleri hængende af sin allerbedste ven Rudolf.

Udenfor nr. 54 vil julemandens populære postkasse også stå – den er egentlig til at aflevere sutter i for de mindste, men vi skulle hilse fra den rare julemand og sige, at han naturligvis også gerne ville modtage søde julehilsner.

På trods af hans alder på 563 år men meget snart 564 år, så glæder han sig helt vildt til at hilse på dig og din familie!

Julemanden har naturligvis helt styr på corona restriktionerne, så derfor vil der kun være plads til maks. 10 personer i julestuen af gangen – inklusiv ham selv. Så snart han er godt ankommet til Esbjerg følger KomEsbjerg naturligvis op på sagen.

[smartslider3 slider=”125″]