Af Sabina Schmidt

De godt og vel 250.000.000 brugere af spillet Fortnite kan kikke langt efter næste sæson af det populære skydespil.

Epic Games, firmaet der står bag Fortnite, oplyser i et af deres blogindlæg, at de udskyder udgivelsen af kapitel to, sæson tre.

Oprindeligt var udgivelsesdatoen sat til den 30. april, men nu er datoen flyttet til 4. juni.

Hvad årsagen er til den skubbede udgivelsesdato, eller om det skyldes det igangværende Corona-udbrud, fremgår ikke af blog oplægget.

Men det er ikke første gang, Epic Games udskyder en udgivelsesdato. Selvom opdateringerne fra Epic Games bliver ventet med vanvittig stor interesse af de mange millioner spillere fra hele verden.

Med en ny sæson følger en række nye features, der skal fastholde spillernes interesse for spillet. Hvad disse features er, finder spillerne altid først ud af, når de køber et såkaldt battlepass til den nye sæson. Men tålmodighed er en dyd, så det afsløres først om halvanden måned.

Epic Games lover dog de mange millioner brugere, at der er nye opdateringer på vej til spillet.

-Vi har en multiple opdatering på vej, der vil levere et friskt gameplay, nye udfordringer, bonus XP og et par andre overraskelser oppe i vores ærme, lyder det i blogindlægget.

Fortnite er et skydespil, hvor 100 onlinespillere bliver sendt ned på en virtuel ø, hvor det gælder om at overleve længst muligt.

Spillet er gratis, men tilkøb af virtuelt tøj til figurerne – de såkaldte skins – har indbragt Epic Games en formue. Sidste år indbragte spillet ikke mindre en 12 milliarder kroner til Epic Games.