Af Redaktionen   Foto: Cameron Heeps

Holdleder Tom Paarup Madsen udvider arsenalet med B-køreren Cameron Heeps, der kommer med gode anbefalinger fra særligt den engelske liga.

Mens foråret er ved at melde sin ankomst, og det igen er tid til at sende speedwaycyklerne på banen, har holdleder Tom Paarup Madsen fundet endnu et spændende navn til sin trup. Australske Cameron Heeps er nyeste tilføjelse, og det er en kører, som holdlederen ser frem til at arbejde mere med.

– Vi har fået ham varmt anbefalet flere steder i vores udenlandske netværk, og han ser rigtigt interessant ud. Vi har i forvejen en stærk gruppe med gode B-kørere, men vi sigter hele tiden efter at have stor konkurrence i truppen, og så kan vi se vigtigheden af at have endnu større bredde i denne tid, hvor der kan være forskellige restriktioner. Cameron Heeps har vist sit værd på de engelske baner, og jeg har blandt andet fået gode referencer på ham fra den australske landstræner Mark Lemon. Vi har i forvejen en række talentfulde, danske kørere, som vi forventer os meget af over en årrække, men vi kommer til at supplere dem med flere dygtige udenlandske kørere, som forhåbentligt også kan være her i flere sæsoner. Det gælder også for Cameron Heeps, konstaterer Tom Paarup Madsen om den 25-årige australier, der selv glæder sig til at vise sig frem på Granly Speedway Arena.

– Det føles som et rigtigt godt og naturligt skridt i min karriere, så jeg kan udvikle mig og forhåbentligt blive en topkører. Jeg har kørt i Danmark på 80cc, da jeg var yngre, og det lærte mig en masse, og derfor er jeg glad for at få muligheden for at komme tilbage for at tage de næste skridt. Det bliver rigtigt spændende at blive en del af Esbjerg Vikings, konstaterer Cameron Heeps, der blandt andet har kørt på hold sammen med Esbjerg Vikings A-kører, Niels-Kristian Iversen, i engelske Ipswich.