Af praktikant Signe Find Bennetsen

I år bliver der ikke noget at grine af! EsbjergRevyen har nemlig været nødsaget til at aflyse alle forestillinger i år 2020, som følge af coronakrisen.

EsbjergRevyen som har spillet hver sommer siden år 2017, skulle have spillet fra d. 20. august og frem til d. 11. september. Men eftersom corona-retningslinjerne fra d. 31. august endnu ikke er kendte, har revyens direktør Hanne Bjørnskov valgt at aflyse dette års forestillinger.

De nuværende retningslinjer betyder nemlig, at der kun må lukkes 250 gæster ind i salen, hvor der normalt må være 450 gæster. Denne reduktion i indtægterne vil skabe røde tal på bundlinjen, og derfor har EsbjergRevyen valgt at aflyse årets forestillinger.

–  Revyens direktør Hanne Bjørnskov forklarer at hun er vanvittigt ked af, at de ikke kan gennemføre dette års revy, særligt på byens og publikums vegne. Vi har alle brug for et godt grin, især i en tid, som har været tung for mange, udtaler Hanne Bjørnskov.  

Alle som har købt billetter til dette års revy, kan enten få pengene tilbage eller flytte billetten til næste år. Her opfodrer Hanne Bjørnskov til, at man flytter billetten til næste år og på denne måde støtter op om revyen!