Af Redaktion

 

Efter at det for ganske nyligt forlød, at Renés Køkken stopper som madservice leverandør i Esbjerg Kommune, kan man nu meddele at hele 2 nye leverandører har meldt sig på banen, og er blevet godkendt af Esbjerg Kommune.

Det drejer sig om Den Røde Okse og Årre Kro, og dermed kan man nu som ældre borger i Esbjerg kommune vælge mellem 4 forskellige madservice leverandører.

Er man visiteret til madservice gennem Esberg Kommune, kan man derfor nu vælge mellem følgende leverandører. Det Danske Madhus A/S, Den Røde Okse, Årre Kro og Esbjerg Kommunes Madservice.

 

Arne Nikolajsen Direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune oplyser i en pressemeddelse:

– Vi er i fuld gang med at kontakte de ca. 140 borgere, der frem til nu har fået leveret mad fra Renés Køkken, med tilbud om at vælge en ny leverandør af madservice. Halvdelen af de berørte borgere har allerede valgt en anden leverandør. Skulle de ønske at vælge om, nu hvor der er kommet flere leverandører til, er de velkomne til at kontakte vores Visitation. Når vi ringer til de resterende borgere, vil de selvfølgelig få valget mellem alle de fire leverandører af madservice, som vi har nu, siger direktør Arne Nikolajsen.

 

Ønsker man at skifte leverandør af madservice, kan man kontakte Sundhed & Omsorg, Visitationen, på tlf. 76 16 38 60. Visitationen kan også oplyse nærmere om tilbuddet fra de forskellige leverandører.