Af Redaktionen

Pia får tiden som førtidspensionist til at gå med tre nye gåmakkere

Pia Kristensen på 57 år fra Esbjerg er førtidspensioneret og står dermed med en masse fritid, specielt i dagtimerne. Hun elsker at gå i naturen og havde længe ønsket sig en god gåmakker. På Boblberg har hun ikke bare fundet en, men hele tre nye gåmakkere, som hun i dag traver naturen tyndt med. Hun snakker virkelig godt med alle tre, men især Lis klikker hun rigtig godt sammen med. De mødes fast en gang om ugen til en lang gåtur og slutter gåturen af med en kop kaffe over en god venindesnak.

57-årige Pia er førtidspensionist og elsker at gå lange ture, men manglede selskab på hendes gåture. Derfor klikkede hun sig ind på Boblberg for at undersøge, hvilke forskellige muligheder der var, og her blev hun inspireret af de mange forskellige interesser, som folk søgte at dele med andre.

Derfor tænkte hun, at der nok også var nogle, som delte interessen for lange gåture, ligesom hende. Hun oprettede derfor en bobl, hvor hun skrev, at hun søgte en gåmakker.

Der gik ikke lang tid før, at Pia fik svar tilbage fra tre forskellige mennesker, som hun skrev med for at finde ud af, om de interesserede sig for samme former for gåture. Pia besluttede sig dog hurtigt for at mødes med alle tre for at finde ud af, om kemien var der og hvilken rute, som de skulle gå sammen. Alle tre gåture gik over alt forventning, og Pia fik nogle rigtig gode snakke med dem.

-Jeg er simpelthen så glad for, at jeg har fundet Boblberg og tre gode gåvenner. – Pia Kristensen

Lis, som er en af dem, klikker Pia især rigtig godt med, og de mødes meget ofte for at gå ture sammen. Faktisk er det blevet sådan, at de hver uge har en fast gåtursaftale, hvor de får gået, drukket kaffe og snakket om, hvad der har hændt dem i løbet af ugen. De har sammen snakket om at tage på en weekendtur sammen lidt længere væk, for at se nogle nye skønne naturområder.

-Vi traver naturen tyndt og slutter af med den medbragte kaffe og glæder os begge til næste planlagte tur. – Pia Kristensen

Pia er meget begejstret for den gevinst, som hun har fået ud af at bruge Boblberg, og at hun ovenikøbet har mødt nogle, som hun klikker så godt med. Pia leder fortsat efter flere at gå ture sammen med, for det kan jo være, at man møder nogle andre søde mennesker, som kan vise nogle nye ruter.

Pia har også anbefalet Boblberg til sin veninde, som føler sig ensom i hverdagen pga. corona.

-Man fortryder kun dét, som man ikke prøver. – Pia Kristensen

Boblberg.dk er en digital fællesskabsplatform, hvor man kan finde andre med fælles interesser og oplevelser, helt gratis.