Af Lene Memborg   Illustration: GPP Arkitekter A/S

Esbjerg Kommune har netop udskrevet en navnekonkurrence og inviterer nu alle borgere til at komme med forslag til et navn til det nye plejehjem, som bygges ved Krebsestien i Esbjerg.

Grunden er gjort klar, og snart tages det første spadestik til byggeriet af fremtidens plejehjem ved Krebsestien i Esbjerg. Men hvad skal plejehjemmet hedde?

Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune har netop udskrevet en navnekonkurrence og inviterer alle borgere til at komme med forslag til et navn til det nye plejehjem, som bliver en del af en ny, seniorvenlig bydel ved Krebsestien i Esbjerg. Udover æren får vinderen af navnekonkurrencen et gavekort til Esbjerg City på 750 kr.

– Vi glæder os til, at det nye plejehjem ved Krebsestien tager form, og vil gerne allerede nu involvere kommunens borgere i at finde et godt navn til plejehjemmet, siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Olfert Krog.

Plejehjemmet ved Krebsestien vil efter planerne stå klar til brug i efteråret 2021.

Har du et forslag? Sådan kan du deltage i konkurrencen

Du kan indsende dit forslag senest fredag den 31. januar 2020 via hjemmesiden; Esbjerg.dk/seniorby eller ved at smide din kommentar på Kommunens Facebook side

Sundhed & Omsorgsudvalget gennemgår alle forslag og udpeger en vinder i forbindelse med deres møde den 17. februar 2020.01.03

Vinderen får direkte besked efter mødet.