Af Lene Memborg   Fotos: Esbjerg Børne- og Ungdomsteater

Sidste år meldte Ungdomsrevyen helt udsolgt. Og med den megen ros, vil de unge naturligvis gentage succesen i efterårsferien.

Der er i øjeblikket meget travlt på Esbjerg Børne- og Ungdomsteater i Borgergade. En flok engagerede unge på 17-18 år gør sig klar til at opføre anden sæson af Ungdomsrevyen, hvor de selv står for det hele.

Det er igen den 17-årige Victor Holmgaard Bjerrum, der står i spidsen for revyen. Victor er startet tidelig og har faktisk lavet revyer siden 3. klasse, og siden da har revyerne udviklet sig år for år. Det er anden gang med Ungdomsrevyen på Esbjerg Børne- og Ungdomsteater, og i år forventes revyen at blive skarpere, flottere og endnu mere festligt.

De unge skuespillere, musikere og teknikere er alle med til at skrive tekster, bygge kulisser, finde kostumer, tage fotos og de mange andre ting, der nu engang hører til.

For at holde det høje niveau, får holdet hjælp fra formanden af børneteatret Gitte Schunck, og Hanne Bjørnskov fra Esbjergrevyen.

Revyen vender mange af de aktuelle emner herunder karakterræs, yoga, global opvarmning, mangel på pædagoger og de mange krænkelser. De vovede emner bliver leveret med et glimt i øjet, så alle kan grine ad dem. Der er naturligvis også numre, som bare er skøre og sjove, sådan som det hører sig til i en revy.

-Der er allerede godt gang i billetsalget. Men for at tiltrække endnu flere unge, gives der i år rabat til unge med studiekort. Sidste år gik folk i alle aldre derfra med et stort smil på læben, og det regner vi også med at de kommer til i år fortæller en glad Victor Holmgaard Bjerrum til KomEsbjerg.

Medvirkende

Anne Katrine Boddum

Carl Emil Weilborg

Ida Lorentzen

Mette Foldberg Friis

Victor Holmgaard Bjerrum

Forestillinger

Forestillingerne spilles i efterårsferien fra mandag den 14. oktober til og med søndag den 20. oktober. Mandag til lørdag klokken 20:00 – søndag klokken 14:00.

Billetter

Billetter købes til 70 kr. + billetgebyr på www.teaterhuset.org – der gives 10% studierabat til studerende. Eventuelle resterende billetter sælges i døren.

[smartslider3 slider=30]