Af Lene Memborg

I en usikker tid, er der brug for fællesskab for at bakke op om de lokale erhvervsdrivende.

KomEsbjerg der dækker hele Esbjerg Kommune, Fanø og omegn vil nu tilbyde de erhvervsdrivende en hjælpende hånd.

Derfor har vi oprettet Facebook-siden Dagens DEAL for Esbjerg og omegn.

Formålet med Facebook-siden er at sætte fokus på det at støtte lokalt og hjælpe de lokale butikker med at undgå spild af overskydende varer, og dermed skåne miljøet.

Vi giver derfor de lokale erhvervsdrivende mulighed for at udbyde et godt tilbud på Facebook-siden, som kun gør sig gældende på dagen.

Tilbuddet kan være alt fra Take Away til Dagens Buket af overskydende blomster eller lækre håndlavede produkter med små mangler, som gør at de ikke kan sælges til fuld pris. Eller måske tøj fra sidste sæsons kollektion, fine vaser der er fundet efter en oprydning på lageret, eller noget helt andet. Det er helt op til den enkelte erhvervsdrivende.

Fælles for alle tilbuddene er, at de bliver lagt op på Facebook-siden Dagens DEAL for Esbjerg og omegn, og er kun aktuelle i en dag.

Samtidig skal alle tilbuddene afhentes i den lokale butik, så flere får øjnene op for de lokale butikker og deres udvalg. På denne måde sætter vi fokus på vores lokale erhvervsdrivende, og er med til at sætte fokus på det at støtte lokalt. 

Vi tilbyder ganske gratis at oprette de erhvervsdrivende på Facebook-siden Dagens DEAL for Esbjerg og omegn, og håber på stor opbakning fra de erhvervsdrivende.

Er du ikke erhvervsdrivende, men blot forbruger, som gerne vil bakke op om det nye tiltag, kan du finde dagens tilbud på Facebook-siden Dagens DEAL for Esbjerg og omegn allerede nu. Og smider du et like viser du din personlige opbakning til det lokale butiksliv.