Af Sabina Schmidt

For anden gang på kort tid blev McDonald’s i Gjesing udsat for falske bombetrusler sidste weekend.

Det gik ud over medarbejdere, gæster og naturligvis også indtjeningen. Men alligevel afviser ejeren alligevel at lægge sag an i mod den purunge gerningsmand. Men han kan ikke udelukke civilt søgsmål i fremtiden, hvis det vurderes at have en præventiv effekt oplyser han til JV.DK

Som altid når der modtages en bombetrussel skal det tages alvorligt. Politiet i Esbjerg havde derfor også rekvireret specialstyrker langvejs fra, et beredskab der var talstærkt tilstede i næsten fire timer. Derudover var der en større afspærring omkring Østre Gjesingvej, hvor politi, brandvæsen og ambulancer holdt klar, hvis der skulle opstå en krise situation.

Derudover var bombehunde sat til at gennemsøge McDonald’s, inden politiets efterforsknings hold måtte konkludere, at det hele var falsk alarm og grove drengestreger forårsaget af en kun 11-årig dreng.

Den 11-årige kan ikke blive straffet for selve gerningen, men politiet oplyste efterfølgende til pressen, at McDonalds i Esbjerg kan vælge at søge om erstatningskrav for tabet hos den 11-årige dreng.

Men det gør indehaveren af McDonald’s-restauranten altså ikke i denne omgang.