Af Redaktionen

I løbet af året har dagligvarekæden Aldi åbnet nye, moderne butikker i hele landet. Nu kan Guldager og Sønderris i Esbjerg kommune se frem til endelig at få sin egen spritnye Aldi-butik. Åbningen bliver fejret med borgmesterbesøg, goodiebags, gratis croissanter, en ”tøm-butikken-på-to-minutter”-konkurrence samt et besøg af selveste julemanden.

Dagligvarekæden Aldi har hele året åbnet nye butikker under overskriften ”Det nye Aldi”. Nu sker det igen. Den 17. december åbner Aldi – for sjette fredag i træk – en ny, lækker butik i Esbjerg kommune i Guldager på Skolevej 5 tæt på det attraktive byområde Sønderris.

Nu får lokalbefolkningen i Guldager endelig den længe ventede dagligvarehandel, og også beboerne i Sønderris og den nærliggende forstad Hjerting kan se frem til en indkøbsmulighed i flotte, moderne butiksrammer.

-Vi glæder os til at byde kunderne velkommen i en ny Aldi-butik, der med sit fokus på frugt og grønt, masser af nonfoodvarer som f.eks. alt til husholdningen, personlige plejeprodukter, tøj og legetøj giver kunderne den bedst mulige indkøbsoplevelse, siger distriktschef Ronnie Bo Jørgensen, der også fremhæver beliggenheden:

-Butikken har en helt sublim beliggenhed og bliver et naturligt handlested for de lokale, fordi den ligger et sted, hvor mange fra området kører forbi en eller flere gange dagligt. Vi har gjort det nemt at komme til butikken – både for gående og cyklister via stisystemer, men også for bilisterne. For at lette trafikken og undgå kødannelser omkring butikken etableres ydermere en venstresvingsbane for de trafikanter, der kommer sydfra.

Lokalt team står klar

Guldager og nærliggende Sønderris er to bydele i rivende udvikling, hvor der hele tiden kommer nye borgere til. Den nye Aldi-butik sørger for at beboerne i begge områder, samt besøgende udefra, får mulighed for at handle ind i moderne og spritnye rammer.

Butikschef Miralem og hans team glæder sig til at kunne introducere den nye Aldi-butik:

-Vi er et team, der har rødder i både Guldager og Sønderris og andre steder nær Esbjerg. Vi ved, hvad kunderne forventer af deres lokale købmand, og vi står klar til at give dem en kanon god service.

Åbningsfest med julemand og gratis goodiebags

Vil man være en af de første til at besøge den nye Aldi på Guldager Skolevej 5, er butikken åben fra fredag den 17. december kl. 8:00. Som altid, når Aldi slår dørene op til en ny butik, vil åbningsdagen være en festdag. For at sikre, at alle kommer i julestemning, kommer selveste julemanden på besøg fra kl. 14:00 – 18:00 og uddeler juleslik til de besøgende børn.

Fra kl. 7:30 byder Aldi på gratis, friskbagte croissanter til de morgenfriske, og de første 100 kunder, som handler i butikken, får en gratis goodiebag med hjem. Ved åbningen får butikken også besøg af Borgmester Jesper Frost Rasmussen (V)

Grøn energi og helt særlig konkurrence

Den nye butik har solceller på taget, som leverer grøn strøm til butikken. På solrige dage kan solcelleanlægget producere mere strøm, end butikken forbruger, men den overskydende strøm går ikke til spilde. Solcelleanlægget leverer nemlig også strøm til to elbil-ladere på parkeringspladsen, som kunderne kan benytte, mens de handler.

I tre uger efter åbningsdagen vil der desuden være en række attraktive åbningstilbud, og alle kunder kan deltage i en ’tøm-butikken-på-to-minutter”-konkurrence. For at deltage i konkurrencen skal kunderne skrive navn og telefonnummer på deres bon og lægge den i konkurrencekassen, der er placeret ved udgangen.