Af Redaktionen  Foto: HEIN Photography.

Castet er på plads til Varde Sommerspil 2022

7-kanten præsenterer ”Jesus Christ Superstar” på Friluftsscenen i Varde

7-kanten har afviklet audition til næste års sommerspil ”Jesus Christ Superstar, og der dukkede både gamle kendinge og mange nye ansigter op.

– Vi er heldigvis begavet med rigtig mange, fantastisk dygtige medlemmer i 7-kanten, og når der så ovenikøbet kommer flere auditiondeltagere – for nogles vedkommende langvejs fra – der ønsker at være med i Varde Sommerspil for første gang, kan man jo kun være en tilfreds instruktør, siger Carsten Friis, som skal instruere sommerspillet for syttende år i træk.

”Jesus Christ Superstar” er en såkaldt gennemkomponeret musical, hvor hele forestillingen bliver fortalt gennem 24 sange. Historien er Jesu sidste dage set fra den mere og mere skeptiske Judas´ side.

I rollen som Judas kan publikum glæde sig til at opleve Teit Samsø, som desværre måtte udgå af dette års sommerspil på grund af en knæskade. Teit er uddannet musicalperformer fra Den Danske Scenekunstskole i Fredericia. Rollen som Jesus spilles af Thomas Høj Falkenberg, der netop har turneret med forestillingen ”Atlantis”. Thomas er ligesom Teit uddannet som musicalperformer i Fredericia.

 

Store roller til 7-kantens garvede skuespillere

Resten af rollelisten består for hovedpartens vedkommende af 7-kantens egne garvede skuespillere og sangere. I større roller ses Neklas Klausen i rollen som Kong Herodes, Mette Hebsgaard skal spille Maria, Jesper Ulbæk Andersen spiller Pontius Pilatus og ypperstepræsten Kajfas spilles af Hans Kaarde Gundesen. Der bliver i alt cirka 40 medvirkende på scenen.

”Jesus Christ Superstar” – Varde Sommerspil nr. 44 i rækken – har premiere torsdag den 30. juni og spiller til og med fredag den 15. juli 2022. Billetsalg: 7-kanten.dk.

Fotos:

Thomas Høj Falkenberg skal spille rollen som Jesus i næste års sommerspil.

Judas spilles af Teit Samsø, der desværre måtte udgå på grund af en knæskade i dette års sommerspil ”Fyrtøjet – en gnist i Andersens liv”. PR-foto/7-kanten.

I større roller ses nogle 7-kantens garvede skuespillere – Neklas Klausen, Mette Hebsgaard og Jesper Ulbæk Andersen. PR-foto/7-kanten.