Af Redaktionen   Foto: Esbjerg Kommune

Udviklingscenter Vest er igen klar til at slå dørene op for Ribelund musikfestival den 24. august med masser af populær musik. Festivalen er et arrangement for alle borgere – både med og uden handicap, og de fest- og musikglade gæster kommer fra hele landet.

Efter to år med corona restriktioner er Ribelund Festival endelig klar til igen at slå dørene op for festivalgæsterne. Musikerne har nu i to år ventet på at spille til festivalen, og de er mega klar til at spille op til fest. På programmet er: Kandis, Bluebird, Byens Hotel, Hit it live og så skal der synges med på alle de gamle klassikere, når vores DJ er klar på scenen.

Ribelund Festival tiltrækker hvert år omkring 1.000 festivalgæster, og det er ikke kun de lokale, der møder op. Der kommer busser fra flere steder i landet til den traditionsrige musikfestival.

Det store aktivitetstelt byder igen i år på spændende aktiviteter. Og publikum vil også kunne finde vores alsidige grillbod, pølsevogn, kaffe & kage bod, drikkevarer og infobod med et væld af merchandise til minde om dagen.

-Vi er dybt taknemmelige for de mange frivillige hjælpere og medarbejdere, der er med til at gøre dagen fantastisk, siger områdeleder Marianne Thorøe. Uden dem ville det være umuligt at arrangere sådan en stor festival år efter år.

Billetsalget går allerede rigtig godt. Det er selvfølgelig også muligt at købe billet ved indgangen.

-Ribelund Festival er et arrangement for alle borgere – såvel borgere med handicap som borgere uden handicap, siger Marianne Thorøe.

Festivaldeltagere med et handicap, som har brug for at have en ledsager med til festival, kan få ledsageren gratis med.

Billetsalget er i fuld gang og sker ved henvendelse til Udviklingscenter Vest, Administration, Kastanie Allé 7, 6760 Ribe eller per mail til ucv@esbjerg.dk eller tlf. 76168405.