Af Redaktionen    Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommunes Sommerferiesjov giver igen i år børn og unge fra 0. til 10. klasse mulighed for at fylde den lange sommerferie med masser af sjove aktiviteter. Årets program byder på mere end 30 forskellige aktiviteter at vælge imellem. Det er foreninger og institutioner i Esbjerg Kommune, som står bag de mange tilbud.

Skolernes sommerferie nærmer sig. Igen i år er det muligt at bruge noget af den på Sommerferiesjov, der byder på masser af aktiviteter for børn og unge fra 0. til 10. klasse i ugerne 26 – 31. Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune.

Snart venter skolernes sommerferie. Seks herlige uger med tid til at slappe af, lege og opleve. Hvis man som barn eller forældre mangler idéer til, hvad ferien kan fyldes ud med, er Esbjerg Kommunes Sommerferiesjov et godt bud.

Her kan børn og unge fra 0. til 10. klasse kaste sig ud i alt fra f.eks. amerikansk fodbold, atletik og bordtennis til elektronik, revy og forfatterværksted. Eksemplerne er kun et lille udsnit af årets program, der byder på mere end 30 forskellige aktiviteter.

Bag de mange tilbud om aktivitet står lokale foreninger og institutioner.

– Jeg vil gerne sige en stor tak til alle de lokale foreninger og institutioner, som har valgt at åbne dørene i sommerferien og være med i Sommerferiesjov. Det er et rigtigt godt eksempel på, hvordan vi sammen skaber rammerne for det gode liv her i vores kommune. Børnene og de unge får med Sommerferiesjov mulighed for nogle gode oplevelser. Samtidig kan det at prøve en ny aktivitet måske danne grundlag for en varig ny fritidsinteresse og dermed flere medlemmer i foreningerne, siger formand for Kultur & Fritidsudvalget i Esbjerg Kommune, May-Britt Andrea Andersen.

De fleste aktiviteter i Sommerferiesjov er gratis. Til enkelte aktiviteter skal der købes billet. Nogle steder kan man blot møde op, mens andre kræver tilmelding.

Hele programmet for Sommerferiesjov kan sammen med detaljer om tilmelding m.m. ses på hjemmesiden sommerferiesjov.esbjerg.dk.