Af Redaktionen

Og vil du besøge Esbjerg Kunstmuseum kvit og frit?  – så er det bare om at komme af sted for at støtte byens handlende!

Esbjerg Kunstmuseum har uddelt foreløbig 100 fribilletter til forskellige restaurationer og butikker i Esbjerg. De kan frit forære billetterne til de kunder, som, de synes, fortjener dem. Frisøren kan f.eks. vælge at give fribilletter til dem, der har fået den største make-over, tøjbutikken vil måske forkæle dem, der køber de  nye sæsonvarer, mens cafeen vil betænke stamkunderne eller de gæster, der bestiller en kage til kaffen – de bestemmer selv.

Lad dig overraske – måske bliver du den heldige modtager af en fribillet til byens kunstmuseum næste gang, du er ude at shoppe!

-Det er ingen hemmelighed, at corona-pandemien, nedlukningen og de fortsatte restriktioner har ramt både butikker, restauranter og museer hårdt. Med dette tiltag håber vi selvfølgelig at kunne give endnu flere en fantastisk oplevelse på Esbjerg Kunstmuseum. Men vi sætter samtidig fokus på, hvor vigtigt det er, at vi hjælper hinanden, bakker op om Esbjerg Citys initiativer, støtter det lokale kultur- og næringsliv, og i det hele taget bruger vores by, siger Inge Merete Kjeldgaard, direktør på Esbjerg Kunstmuseum.

På Esbjerg Kunstmuseum kan man netop nu opleve den prisbelønnede udstilling Wunderkammer 3 –DNArt, der er blevet til i nært samarbejde med DNA-forskere. Udstillingen kan ses til og med den 16. januar 2022.

De fribilletter, der nu er i cirkulation i byen, må gerne bruges i løbet af sommeren, men gælder udstillings perioden ud.

Museet trækker lod om flotte udstillingsplakater blandt de fribilletter, der bliver indløst.