Af Eva Bredahl

I efterårsferien søsatte man et nyt koncept hos TobakkenBIO, og det blev taget så godt i mod, at man har valgt at fortsætte med det fremadrettet.

TobakkenBIO fortsætter derfor med at tilbyde Børn & Familie BIO, med børne og familie-film på programmet i weekenden, hvor man har mulighed for at komme i biografen og se udvalgte film til en billetpris på: 30,-kr. Pr. Billet.

-TobakkenBIO er Esbjergs kunstbiograf fyldt med film fra hele verden.  Vi er en lille intim biograf med 19 sæder, som viser film af national såvel som international karakter, hvor det primære fokus ligger på de smalle og skæve filmperler.  fortæller Michelle Føns Staal og fortsætter

– Med Børn&Familie BIO ønsker vi at skabe et attraktivt tilbud til børn & familier, hvor vi herigennem kan give dem en særlig oplevelse.  Filmbranchen er i dag stærkt domineret af de store amerikanske produktioner. Vi har et ønske om at vise, at netop kunst, kultur og film ikke nødvendigvis behøver at være stort, dyrt eller kendt, for at have noget på hjertet og have en enestående historie at fortælle. TobakkenBIO præsentere nutidens og datidens filmmesterværker, og viser et bredt udsnit af højkvalitetsfilm, slutter hun

Filmene vises hver søndag klokken 13.00 og igen kl. 15.00, dørene åbnes en halv time før forestillingens start, og der er mulighed for at købe snoller og drikkevarer i Biografen.

Frem til den 14. november vises filmene ”Luna og den Magiske Krystal” og ”Villy og monsterplaneten”.

Fra den 14. november kan man opleve ”mumitroldens vinter” og ”100% ULV”.

Så pak familien og besøg TobakkenBIO, der er rig mulighed for en sjov og hyggelig familiesøndag.

Du finder TobakkenBIO på Tobakken, Gasværksgade 2, 1. sal – 6700 Esbjerg.

Billetter købes på www.tobakkenBIO.dk eller i døren.