Af Sabina Schmidt   Foto: THE LEGO® MOVIE™ WORLD

LEGOLAND står og skal bruge 100 testpiloter, der bliver de allerførste, der får lov til at prøve parkens tre nye forlystelser, der står klar, når LEGOLAND åbner op til en ny sæson den 28. marts.

I øjeblikket arbejdes der på livet løs i Billund for at blive klar til åbningen af årets store nyhed – THE LEGO® MOVIE™ WORLD. Det nye filminspirerede land på hele 5.000 mfår tre nye forlystelser, der kommer til at passe perfekt til hele familien.

– Vi får tre virkelig fede forlystelser i år, så vi skal bruge nogle eventyrlystne børn, som har lyst til at være de allerførste, der får lov til at prøve forlystelserne, når vi åbner det nye land, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND Billund.

De 100 ”testpiloter” bliver de allerførste, der får lov til at prøve de nye forlystelser, når LEGOLAND åbner den 28. marts. Der i øvrigt er den første forlystelse af sin slags i Skandinavien

Den helt store nyhed på forlystelsesfronten bliver Emmets Flying Adventure – Masters of Flight. Her vil gæsterne kunne sætte sig til rette i Emmet’s tribbledækkersofa og blive suget ind i et actionmættet eventyr i Skandinaviens første Flying Theatre.

– Man skal forestille sig en form for biografforlystelse, hvor man svæver inde i en gigantisk skærm, der er formet som en halvkugle. Her bevæger sæderne sig i takt med filmens handling, og der vil også være vind, tåge og dufte, så man virkelig føler, at man svæver inde i filmen, forklarer Christian Woller.

Filmoplevelsen tager udgangspunkt i det kendte univers fra LEGO filmene, og gæsterne kan blandt andet se frem til en flyvetur i rummet, et angreb fra piratskibe og en række af de velkendte områder fra LEGO filmene.

Vild forlystelse til de større børn

En anden vild forlystelse i det nye land bliver Apocalypseburg Sky Battle. Her kan de lidt større børn blive pilot i deres eget fly, når de bliver hejst 14 meter op i luften, mens de flyver.

– Man kan både flyve på hovedet, lave loops og dreje 360 grader rundt i flyet, så det bliver uden tvivl en af de vildere forlystelser i LEGOLAND. Sammen med droptårnet – Unikitty’s Disco Drop og Emmet’s Flying Adventure så bliver der virkeligt noget at komme efter for hele familien i LEGOLAND i år, siger Christian Woller.

Sådan bliver du testpilot

For at komme i betragtning til at blive en af de 100 testpiloter skal man tilmelde sig på www.legoland.dk senest den 16. marts. Herefter bliver der tilfældigt udtrukket 100 testpiloter blandt alle tilmeldingerne, som får fri entre til LEGOLAND og lov til at være de allerførste til at opleve de nye forlystelser sammen med deres familier.

FAKTA – THE LEGO® MOVIE WORLD

Åbning: 28. marts 2020

Areal: 5.000 m2

Forlystelser: Unikitty’s Disco Drop, Apocalypseburg Sky Battle og Emmet’s Flying Adventure – Masters of Flight

Legeplads: Legepladsen bliver et 10 meter højt legetårn målrettet de 2-5 årige med to rutsjebaner og sjove legeaktiviteter

Fotomuligheder: Der er mange seje fotomuligheder – herunder Emmets dobbeltdækkersofa.

Tematisering: THE LEGO® MOVIE™ World bliver et gennemtematiseret område, hvor man træder helt ind i filmenes univers og kommer på besøg i de kendte områder fra filmene.

Investering: Største investering i LEGOLAND parken til dato.

Placering: Det nye område kommer til at ligge i området bag X-treme Racers med indgang både fra Adventure Land og Polar Land.

THE LEGO® MOVIE™ World was created in partnership with Warner Bros. Consumer Products

Emmet’s Flying Adventure – Masters of Flight
– Filmlængde: 4 min 33 sek
– Højdekrav: Forventet 100 cm med en voksen og ellers 130 cm.
– Teknologi: Flyvende biograf med 2D kuppel skærm – 20 meter i diameter.
– Effekter: Bevægelse, vind, tåge og duft
– Bygningen er tematiseret som den ikoniske hund fra filmene og er 13 meter høj.

Apocalypseburg Sky Battle
– Turlængde: 1 minut og 30 sekunder
– Højdekrav: Forventet 130 cm

Unikitty’s Disco Drop
– Turlængde: 1 minut og 20 sekunder
– Højdekrav: Forventet 100 cm
– Højde: Tårnet er 12 meter og man kommer op i ni meters højde.