TOPMODERNE BUTIK PÅ HJØRNET AF KVAGLUNDVEJ OG STRANDBY KIRKEVEJ.

Af Redaktionen Fotos: Poul Helt

Den 27. marts bliver der efter planen holdt et brag af en åbningsfest i et topmoderne lavprissupermarked på Niels Lambertsensvej, nærmere betegnet på hjørnet at Strandby Kirkevej og Kvaglundvej, når den nye Fakta på 800 kvadratmeter slår dørene op.

Det er i forbindelse med åbningen af den nye Fakta, at man har valgt at lukke Fakta på Hermodsvej samt Fakta på Marievej.

– Med sammenlægningen af de to mindre, ældre butikker til en stor kan vi tilbyde kunderne en langt bedre indkøbs-oplevelse med mere plads til frisk frugt/grønt og andre ferskvarer, for eksempel brød fra egen bake off, i nye, mere spændende rammer, siger kædedirektør John Hornbech Christensen, Fakta.

I forbindelse med åbningen af den nye Fakta, åbner også et nyt OK anlæg med vaskehal.

Sidste år var Fakta ude med besked om, at kædens nye butik i Esbjerg bliver det såkaldte bip & betal koncept , hvor kunderne kan springe køen over og selv scanne varer ind. Dengang sagde Informationsdirektør Jens Juul Nielsen:

– Det bliver et moderne lavprissupermarked, som vi kalder det nye Fakta. Her er større udvalg i forhold til de gamle discountbutikker, specielt inden for frisk frugt & grønt, kød og pålæg. Generelt lægges der vægt på kvalitet, men stadig med faste lave priser samtidig med, at det skal være hurtigt og nemt at handle ind. Derfor vil butikken også have Bip & Betal, hvor Coop-medlemmer kan gå uden om kassekøen ved at scanne varerne med deres mobiltelefon og lægge varerne direkte ned i deres indkøbsnet.

Coop købte hjørnegrunden for 3,5 millioner kroner lige ved siden af en kommende beboelsesejendom med 30 treværelses-lejligheder på Niels Lambertsens Vej. Planen er, at Fakta placeres i stueetagen af byggeriet, som opføres af Boligforeningen Fremad.

Med et nyt lavprissupermarked og to, der lukker, vil Fakta fremover have 10 butikker i Esbjerg på adresserne Storegade, Jernbanegade, Tordenskjoldsgade, Hjertingvej, Spangsbjerg Møllevej, Vandmandens Kvarter, Havborgvej, Kvaglund Centret, Sædding Centret og i Esbjerg Storcenter.

[smartslider3 slider=83]