Af Lene Memborg   Fotos: Lenette Højland

En epoke slutter efter snart 30 år og kræmmerne fra Bramming Kræmmermarked må snart se sig om efter et nyt sted.

Beslutningen er truffet og alle kræmmerne er opsagt pr. 1.juni 2021. Dermed er de 1800 m2 opvarmede haller, hvor der i dag er plads til 26-50 stader forhistorie!

KomEsbjerg besøgte markedet i går søndag for at tage ”temperaturen” på kræmmerne, hvor der tydeligvis var en trykket stemning efter modtagelserne af deres opsigelser. Der blev diskuteret hvad der skulle ske med den eftertragtede grund Vardevej 4 og flere mente, at have hørt at der var fuld gang i forhandlingerne og at både Lidl og Jysk Sengetøjslager er inde i kampen.

Niels Jørgen, kassere ved Bramming Kræmmermarked: – Jamen jeg har jo været med siden 1998 med mine hobbyartikler så jeg er virkelig oprigtig ked af at det skal lukke – det er simpelthen så trist.

En anden kræmmer synes at det i forvejen er hårdt sådan som det går med Brammings butikker, og nu også det her….

Jens Madsen der har haft en stand i fem år beklager også den kedelige situation for kræmmerne og ikke mindst lokalområdet.

Det er den succesfulde forretningsmand John Feldt der ejer grunden og nabogrunden 4 A, det er ikke i skrivende stund lykkes at få en kommentar fra John Feldt.

[smartslider3 slider=”115″]