Af Lene Memborg   Foto: Niels Husted

Selvom årsregnskabet for 2018-2019 ikke viser et tilfredsstillende årsresultat, men derimod et underskud på 2,2 millioner. Så er det alligevel ikke noget der burde komme bag på nogen, eftersom sæsonen har været præget af den nye imponerende Granly Hockey Arena.

Så underskuddet var forudset, i og med at der har været ekstra omkostninger og færre sponsorindtægter i forbindelse med de mange grundspilkampe i hal 2. Der blev således brugt ekstra penge på at bygge en midlertidig tribune for at hæve antallet af tilskuerpladser i hallen, så trofaste fans og sponsorer stadig kunne komme til hockey, og bestyrelsen værdsætter oprigtigt de mange sponsorer, som trods de midlertidige forhold fastholdt deres støtte.

Udover ekstra omkostninger udeblev den sportslige succes desværre også, og sådan noget kan mærkes på bundlinjen.

Ejerkredsen betragter dog 2018-2019-sæsonen som et “bump” på vejen og har sikret, at det ikke får betydning for de mange spændende fremtidsperspektiver for Esbjerg Energy.

-Vi står godt rustet til en ny sæson i Danmarks flotteste og absolut bedste arena, siger formand Søren Mathiasen og fortsætter, -Vi har sammensat et virkelig stærkt hold, og vi oplever en suveræn flot opbakning fra tilskuere, fans og sponsorer, der betyder, at Esbjerg Energy ser frem til en ny stor sæson for esbjergensisk ishockey.