I dag kan Wonderfestiwall offentliggøre fire nye, stærke navne til festivalens musikprogram. Scarlet Pleasure, Lis Sørensen, Ganger og Wiinston slutter sig nemlig til de allerede offentliggjorte navne, der kan opleves i Slotslyngen ved Hammershus på Bornholm fra den 13. til 16. august.

Musikprogrammet til Wonderfestiwall begynder så småt at tage form, og i dag kan festivalen tilføje yderligere fire stærke navne til musikprogrammet, som i forvejen tæller navne som Mads Langer, Spleen United og D-A-D. Dagens fire navne er Scarlet Pleasure, Lis Sørensen, Ganger og Wiinston, som alle indtager Slotslyngens naturskønne omgivelser til sommer.

-Vi er rigtig glade for disse fire tilføjelser, der på hver deres måde bidrager til det, der gør Wonders musikprogram til noget specielt. Her står de garvede side om side med de helt nye talenter, siger Sarah Marie Jensen fra Wonderfestiwalls musikråd.

Store danske musikere for flere generationer
Wonder-publikummet kan blandt andre se frem til at opleve et af de største og mest progressive popnavne herhjemme lige nu. De fleste kan synge med på hits som ’Deja Vu’, ’Limbo’, ’Heat’ og ’Windy’, så der er lagt op til en kæmpe fest, når Scarlet Pleasure gæster Bornholm. Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone tog danskerne med storm i 2017 og har siden været på flere udsolgte danmarksturneer og spillet på de fleste af landets største scener og arenaer samt modtaget utallige statuetter ved både DMA, P3 Guld, GAFFA Prisen og Zulu Awards.

Mens Scarlet Pleasure har været på toppen de seneste tre år, har Lis Sørensens sange og stemme præget dansk musik gennem fire årtier. Hun har gennem karrieren solgt mere end én million album, og flere af hendes hits som ”Tæt på ækvator”, ”Mine øjne skal se”, ”Verden i farver” og ”Forvandling” er blevet decideret folkeeje. Trods den lange karriere er hun fortsat blandt landets mest aktive sangerinder og spiller stadig mere end 100 koncerter hvert år – hvoraf en af dem altså bliver på sommerens Wonderfestiwall.

I efteråret 2019 udkom danske Gangers debutalbum ’Mørk’, som blev udråbt som et af de senere års mest ambitiøse debutalbum. Det blev blandt andet hædret af Statens Kunstfond i november, hvor albummet blev præmieret med 80.000 kr. som en af årets vigtigste udgivelser. Deres single ”Olympisk” var en af de mest spillede dansksprogede sange på P6 Beat sidste år og har efterfølgende også fået airplay på P3. Publikum kan se frem til en eksperimenterede popkoncert, der bryder rammerne for, hvad man typisk oplever rundt på landets scener.

Det unge danske band Wiinston har allerede markeret som et fremragende livenavn med sin storslåede, nærmest filmiske lyd og udtryk. Deres musik er et mix mellem stemningsfuld R&B og hiphop, som ledsages af en æstetisk, visuel ramme. Debutalbummet ”MIDNIGHT ROCKET” er blevet streamet mere end 10 mio. gange på Spotify, hvorfra singlen ”Angelina” blev udvalgt som P3s Uundgåelige. Senest har bandet udgivet deres andet album ”JELLYFISH”, som man garanteret kan få smagsprøver fra på årets Wonder.

Flere navne på vej
Med dagens navne har Wonderfestiwall offentliggjort de første 12 kunstnere, der lægger vejen forbi Bornholms hyggelige festivalperle i 2020. I løbet af foråret vil der løbende blive offentliggjort flere navne til musikprogrammet, som kommer til at rumme mere end 30 navne. De kan alle opleves på Wonderfestiwall 2020, som finder sted fra torsdag den 13. august til lørdag den 16. august i Slotslyngen på Bornholm.

Om Wonderfestiwall
Wonderfestiwall er en tre-dages musikfestival på Nordbornholm. Wonderfestiwall afholdes næste år fra torsdag den 13. til søndag den 16. august 2020 på toppen af klippeøen ved Slotslyngen i Allinge på Bornholm.

Wonderfestiwall er en non-profit-festival, som er skabt og drevet af frivillige kræfter. Foreningen bag Wonderfestiwall blev dannet i sommeren 2008 og har til formål at danne et kulturelt miljø på Bornholm – på de unges præmisser og gerne uden for sæsonen. De ønsker at kunne tiltrække store danske og udenlandske navne til øen inden for rock, pop, folk, elektronisk musik, disco, hiphop mv. og samtidig støtte op om den danske upcoming musikscene.