Af Redaktionen

Et enigt Folketing har tildelt Blå Kors og TUBA i alt 10,5 mio. kr. til at hjælpe udsatte børn, unge og voksne under og efter corona-krisen.

-I nogle af vores sårbare og udsatte familier er konfliktniveauet under corona-krisen steget. Det går især ud over børn, som lever i et hjem, hvor mor eller far kæmper med misbrug, psykiske eller økonomiske udfordringer. Derfor er jeg glad for, at en række foreninger og organisationer nu får midler til at udvide deres tilbud om hjælp, rådgivning, terapi eller opsøgende arbejde, siger social- og indenrigsminister Astrid Krag.

Der er afsat 7 mio. kr. til TUBA og 3,5 mio. kr. til Blå Kors’ øvrige arbejde blandt børn, unge, voksne og familier, der til daglig kæmper med misbrug, ensomhed, psykiske eller økonomiske udfordringer, og som har haft det særligt svært under corona-krisen.

-Vi er meget taknemlige for midlerne og glæder os over, at Folketingets partier er med til at tage et ansvar for de svageste i vores samfund. Det er bestemt noget, der kan mærkes, siger generalsekretær i Blå Kors Danmark Christian Bjerre.