Tekst og fotos: KomEsbjerg

Lidt over 7 km. Og 11.000 skridt var hvad Anne-Merete Hansen i dag kunne skrive på kontoen. Hun var ude at samle penge ind til fordel for Børns Vilkår, der havde landsindsamling i dag.

KomEsbjerg var med på turen og det må siges at det ikke har skortet på søde kommentarer og velvillighed blandt nogle af Esbjergs borgere på ruten i dag. – Det er skidegodt det I gør – Det er os der takker for, at I gider. – Nej det er os der takker! Det var bare nogle af de meldinger folk på ruten kom med i dag, når Anne-Merete Hansen takkede. 

Der var rigtig mange donationer, og de steder, hvor ingen var hjemme, blev der puttet en flyer i postkassen, så man derefter kunne donere et beløb, hvis man ønskede det.

– Jeg sætter gerne de her tre til fire timer af for at gøre en forskel, og en dag som i dag hvor solen skinner, er det jo bare pragtfuldt at komme ud Folk er startet i haverne rundt omkring og der er grobund for en lille sludder, fortæller Anne-Merete med et smil.

I dag blev det til fire timers travetur, indsamlingsposen var blevet godt tung og mange havde doneret på mobile pay, og så var der flere iblandt der havde hørt om indsamlingen i dag, og de havde lagt penge klar.