Af Redaktionen

PWT Group, der blandt andet står bag herretøjskæden Tøjeksperten, står nu til at lukke 20 butikker og højst sandsynlig sige farvel til 180 medarbejdere.

Tiltaget sker som led i den igangværende rekonstruktion, som corona-krisen har været stærkt medvirkende til. – Det er en hård beslutning, som desværre er absolut nødvendig, for at vi kan lykkedes med at redde PWT og dermed et fortsat betydeligt antal arbejdspladser for dygtige medarbejdere.

– Jeg er frygtelig ked af det over for de medarbejdere, vi vil skulle sige farvel til, men der er desværre ikke andre muligheder, siger Ole Koch Hansen, administrerende direktør for PWT Group.

Lige nu har PWT Group 84 egne butikker og 575 medarbejdere. Dermed er det cirka hver fjerde butik, der lukkes, og knapt hver tredje medarbejder, der fyres.

I april indledte PWT Group en rekonstruktion af virksomheden for at sikre den fortsatte drift, men dette har ikke være nok.

Fakta

Den danske butikskæde Tøjeksperten blev grundlagt i februar 1968 og består pr. marts 2016 af 111 butikker. Kædens sortiment består dels af egne mærker, samt af mærkevarer som Signal, Gant, Tommy Hilfiger og Sand. I Esbjerg ligger Tøjeksperten dels i Esbjerg Storcenter og i Kongensgade.