Tekst og Foto: Ebbe Salomonsen

Et samarbejde mellem musikere og Esbjerg Kunstmuseum har fungeret i flere år på flere forskellige musikere og kunstnere. Til stor fornøjelse for publikum.

Det er heller ikke nyt at der bliver sat elektronisk musik til malerier. Nu har Jonathan Lemche lavet et stykke musik som måske passer til et maleri, men kan måske også give en oplevelse til et andet maleri. Der er udvalgt en række billeder som publikum kan gå på opdagelse i blandt. Mens Johan Jøker Lausten har lavet til en et enkelt værk som blev fremført ved en præsentation og igangsættelsen af det nye initiativ.

Nye vinkler og indspark på opfattelsen af udtryk som formidles igennem en lang række af billeder, malerier, skulpturer mv. har altid brug for at blive udfordret, ved at der er alternativer eller at der kommer et tilbud som giver en ny måde at se tingene på.

Opfordringen er at besøge Esbjerg Kunst Museum og tage mod de tilbud der er lige nu og de næste måneder. Der er en ny oplevelse.  En QR-kode er et tilbud til at opleve Electronic ART.

Efterskrift fra Esbjerg Kunst Museum:  Krydsfeltet mellem musik og billedkunst har museet særlige fokus. Vi har gennem år eksperimenteret med nye formidlingsformater, og den sansemæssige sammenblanding mellem Electronic, rave- og museumskultur vil med garanti igen åbne for nye, overraskende oplevelser.