Af Redaktionen

Sent tirsdag aften blev Esbjerg Golfklubs Marbæk bane kåret som Danmarks bedste ved World Golf Awards i Abu Dhabi, i den sjette udgave på St.Regis Hotel. Det var også sjette gang at Esbjerg Golfklub var nomineret til den eftertragtede pris, og denne gang lykkedes det!

Kåringen bygger på en afstemning dels blandt golfspillere, der har spillet Marbæk banen, og et board af forskellige journalister.

– At vi skulle vinde denne pris i et stærkt felt af andre gode baner, er helt fantastisk og et stort klap på skulderen til vores greenkeepere, der med Morten i spidsen yder en fantastisk indsats hver eneste dag året rundt, fortæller Johannes Eriksen, der i øvrigt selv var på scenen for at modtage den prestigefyldte pris.

Den 6. udgave af World Golf Awards er i fuld gang på St. Regis hotel i Abu Dhabi. Det er 6. gang Esbjerg Golfklub er nomineret til Danmarks bedste golfbane. Denne gang nøjes vi ikke med en nominering. Esbjerg Golfklubs Marbæk bane vinder prisen som den bedste golfbane i Danmark. Stort tillykke til hele klubben og i særdeleshed til Morten og hans team af greenkeeper som gør en fantastisk indsats uden jer var dette ikke muligt.